Arbeta med vårdbemanning

Engagemang

Dina önskemål är riktlinjer i vårt arbete.

Pålitlighet

Vi hittar långsiktiga lösningar med rätt kompetens på rätt plats.

Trygghet

Vår kunskap och goda arbetsmetoder skapar trygghet för personal och kund.

Nytänkande

Vi vill vara en positiv utveckling av branschen.

Samarbeta med Colligo Vårdkompetens

Är du sjuksköterska, läkare, socionom eller annan vårdpersonal?
Genom Colligo Vårdkompetens engagemang vill vi som arbetsgivare skapa möjligheter för dig.

Vi vill att dina önskemål om arbetsuppgifter, arbetstakt och ort, samt din tidigare erfarenhet ska vara riktlinjer i vårt arbete. Colligo Vårdkompetens mål är att alltid presentera det bästa uppdraget för dig. Vi tror att du vet bäst och vi på Colligo Vårdkompetens ger dig den service du behöver för din framgång.
Vi har kollektivavtal vilket innebär trygga arbetsförhållanden och tjänstepension för all vår personal.

Colligo Vårdkompetens betalar ut lön vid två tillfällen per månad. Du tidrapporterar smidigt via Din sida. Vi har utvecklat ett skräddarsytt IT-system för vårdbemanning, där du bland annat kan söka och anmäla intresse för uppdrag, lägga in din tillgänglighet och tidrapportera.

Ta chansen och se vad Colligo har att erbjuda, skapa ett konto hos oss.

Nummer ett, två år i rad

Vi kan för andra året i rad stolt presentera en första plats i den oberoende undersökningen "Vilka bemanningsföretag levererar en tjänst med bra kvalitet?".

Sedan Colligo startade för fem år sedan har vi alltid haft samma grundregel hos oss, och det är just att vi vill vara ett tryggt företag som lägger ett högt värde i relationerna till alla vi samarbetar med.

Resultatet speglar inte bara Colligos värderingar, utan även vilken fantastisk personal vi får möjligheten att arbeta med varje dag. Vi är så stola över att just ni fortsätter hjälpa oss att vara bäst på marknaden!
Källa Tidningen Sjuksköterskekarriär

Från första kontakt till uppdrag

Innan Colligo kan påbörja processen med att hitta det bästa uppdraget för dig behöver vi gå igenom en lista med några punkter tillsammans med dig.
Du får en personlig handläggare hos oss som lär känna dig och dina önskemål. Vi samtalar för att bilda oss en uppfattning om din kompetens, dina tidigare erfarenheter och uppdragsönskemål.

Utifrån detta sammanställer vi en kort presentation. Denna laddas upp i vårt IT-system och matchas på så sätt mot potentiella uppdrag.

I samband med detta får du även ett välkomstbrev som redogör för dina arbetsvillkor och åtaganden som bemannings sjuksköterska.

Din handläggare inväntar sedan följande dokumentation:

  • Legitimation
  • Kopia på godkänd ID-handling
  • CV

…och genomför följande kontroller:

  • Referenstagning från tidigare arbetsplatser (företrädesvis referenser i ledande ställning)
  • Giltig legitimation via Socialstyrelsen (HOSP)
  • Ev. anmärkningar hos IVO

När ovanstående moment genomgåtts, kontrollerna är godkända och du har tagit del av och godkänt informationen i välkomstbrevet har din handläggare möjlighet att presentera dig för spännande bemanningsuppdrag. Du har även möjlighet att själv söka uppdrag genom att söka i vår uppdrags databas när du loggat in i vår konsult portal.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter, så kommer en handläggare kontakta dig