Testimonial

“Bemanning ger mig ett liv med stor frihet”

”Jag har arbetat som sjuksköterska sedan 2011. När jag bestämde mig för att arbeta via bemanning jämförde jag flera olika bemanningsföretag. Att det blev just Colligo var för att de har kollektivavtal och betalar in en bra pension. Jag har alltid blivit väl bemött och känner ett stort förtroende för Colligo.

Att arbeta via bemanning ger mig ett liv med stor frihet, jag arbetar när jag själv vill och var jag vill. Jag har träffat så många trevliga människor som har berikat mitt liv, personer jag aldrig mött om jag inte vågat ta steget in i bemanningsvärlden.”

Margaretha, leg. sjuksköterska

Testimonial

“Valen och möjligheterna var för bra för att motstå”

”Som rastlös och hungrig på nya utmaningar var Colligo Vårdkompetens ett utmärkt val för mig. Jag blev färdig sjuksköterska 2015 och kände direkt att  valen och möjligheterna var för bra för att motstå.

Personligen valde jag Colligo Vårdkompetens främst för den tillgängliga och närvarande kontakten med min handläggare. Att Colligo sedan är anslutna till Vårdförbundet, har förmånlig tjänstepension samt har trygg ansvarsförsäkring var något som var viktigt för mig i mitt val av bolag.

Att själv kunna välja och vraka bland olika uppdrag gör att jag som sjuksköterska får bredda min kompetens och ständigt ställas inför nya utmaningar där jag kan utvecklas. Utmaningarna tar dock inte slut där, under början av 2017 fick jag erbjudandet att även börja arbeta som kund och konsultansvarig för Colligo. Detta kombinerar jag i dagsläget med mina uppdrag som sjuksköterska och är supernöjd!”

Alexander, leg. Sjuksköterska, konsultansvarig

Testimonial

“Jag vill känna mig trygg nu, men också i framtiden”

”166 nya leenden och lika många lyckliga familjer. Precis hemkommen från Madagaskar efter mitt 12:e uppdrag med Operation Smile (www.operationsmile.se). Det är det här som driver mig att jobba som bemanningssjuksköterska. Att få råda min egen tid. Att få vara ledig när jag vill. 

Jobba som volontär är så berikande och lärorikt. Få se dessa familjer få ett helt nytt liv och nya möjligheter. 

Det är också viktigt för mig att jobba för ett bolag som ser till att jag har bra boende, tjänstepension och försäkringar när jag jobbar. Jag vill känna mig trygg nu, men också i framtiden.”

Li, operationssjuksköterska 

Testimonial

Andra som också valt Colligo…

”Bra, trevlig och proffesionell arbetsgivare som jag varmt kan rekommendera!”

Maria, undersköterska

Testimonial

”Intressanta och bra uppdrag! Alltid bra boende.”

Elisabeth, distriktssjuksköterska