Testimonial

Margaretha valde Colligo

Jag har arbetat som sjuksköterska sedan 2011
När jag bestämde mig för att arbeta via bemanning jämförde jag flera olika bemanningsföretag. Att det blev just Colligo var för att de har kollektivavtal och betalar in en bra pension. Jag har alltid blivit väl bemött och känner ett stort förtroende för Colligo.
Att arbeta via bemanning ger mig ett liv med stor frihet, jag arbetar när jag själv vill och var jag vill. Jag har träffat så många trevliga människor som har berikat mitt liv, personer jag aldrig mött om jag inte vågat ta steget in i bemanningsvärlden.

Maggan

Testimonial

Alexander valde Colligo

Som rastlös och hungrig på nya utmaningar var Colligo Vårdkompetens ett utmärkt val för mig. Trots att jag bara varit färdig sjuksköterska sedan 2015 kände jag att valen och möjligheterna var för bra för att motstå. Att själv kunna välja och vraka ibland olika uppdrag gör att jag som sjuksköterska får bredda min kompetens och ständigt ställas inför nya utmaningar där jag kan utvecklas.
Personligen valde jag Colligo Vårdkompetens främst för den tillgängliga och närvarande kontakten med min handläggare. Att sedan Colligo är anslutna till Vårdförbundet, har förmånlig tjänstepension och har trygg ansvarsförsäkring var något som var viktigt för mig i mitt val av bolag.

Maria valde Colligo

Bra, trevlig och proffesionell arbetsgivare som jag varmt kan rekommendera!

Elisabeth valde Colligo

Intressanta och bra uppdrag! Alltid bra boende.