Varför välja Colligo Vårdkompetens?

Samarbetspartner

Colligo Vårdkompetens vill vara en pålitlig samarbetspartner och skapa möjligheter för dig.

Flexibla och smidiga

Vi vill att dina kompetensbehov ska styra vårt arbete i att hitta flexibla och smidiga lösningar för din verksamhet.

Rätt service för dig

Vi tror att du känner din verksamhet bäst och Colligo Vårdkompetens ska ge dig den service du behöver för din organisations framgång.

Förtroendegivande

Vi värnar om ditt förtroende och vill bygga ett långsiktigt hållbart samarbete.

 

Varför ska du samarbeta med Colligo Vårdkompetens?

 

För dig som vårdgivare erbjuder vi en pålitlig leverantör som kan hjälpa dig att hitta smidiga lösningar för din verksamhet. Vi samarbetar med ett brett utbud av yrkeskategorier inom vård och omsorg och är specialiserade på sjuksköterske- och läkarkompetens. Vi samarbetar även med fler yrkeskategorier inom vården så som arbetsterapeuter, fysioterapeuter, socionomer och chefer.

Vi vill att dina kompetensbehov ska styra vårt arbete i att hitta flexibla och smidiga lösningar för din verksamhet. Det kan vara både på kort och lång sikt på dygnets alla timmar. Vi tror att du känner din verksamhet bäst och Colligo Vårdkompetens ska ge dig den service du behöver för din organisations framgång.

Vi värnar om ditt förtroende och vill bygga ett långsiktigt hållbart samarbete. Bemanning är inte målet, utan snarare bemanning på rätt sätt. Genom konstruktiva dialoger med samtliga intressenter vill vi vara en del av en positiv utveckling av branschen. Fyll i dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss. Vi ger alltid snabb respons!

 

Utbildning

 

Colligo Vårdkompetens hjälper dig, din arbetsgrupp och din organisation till bättre samarbete. Vi erbjuder utbildning med utbildad och certifierad personal inom följande områden:  

• Handledning till arbetsgrupper i syfte att stärka gruppens sätt att kommunicera, samarbeta, bemöta patienter och/ eller anhöriga eller bli bättre i sin profession.

• Chefsstöd och coachning i utmanande arbetssituationer eller arbetsgrupper, eller bli en mer trygg och skicklig ledare.

• Konflikthantering och medling. I denna tjänst erbjuder vi två konsulter.

• Vi har sedan våren 2018 erbjudit utbildningar i vanlig HLR och även S-HLR, både åt dem som arbetar åt Colligo och andra verksamheter. Under utbildning får deltagarna både teoretiska genomgångar samt praktiska simuleringsövningar. 

 

Entreprenad och garantibemanning

 

Genomgår ni en omorganisation? Står influensasäsongen för dörren och en tillfällig avdelning behöver öppnas? Har ni fått ett utökat uppdrag och tiden att rekrytera är knapp?

Vi kan hjälpa er med garantibemanning på alltifrån en schemarad till bemanning av en hel avdelning, både med egen chef på plats eller med verksamhetens ledarskap!

Colligo driver idag flera projekt inom garantibemanning i både kommun och
slutenvård med mycket gott resultat. Med vårt koncept behöver ni inte bekymra er om vare sig schemaläggning, medarbetarsamtal eller vikarier.

Hör av er till oss idag så berättar vi mer!

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter, så kommer en handläggare kontakta dig