Varför välja Colligo Vårdkompetens?

Samarbetspartner

Colligo Vårdkompetens vill vara en pålitlig samarbetspartner och skapa möjligheter för dig.

Flexibla och smidiga

Vi vill att dina kompetensbehov ska styra vårt arbete i att hitta flexibla och smidiga lösningar för din verksamhet.

Rätt service för dig

Vi tror att du känner din verksamhet bäst och Colligo Vårdkompetens ska ge dig den service du behöver för din organisations framgång.

Förtroendegivande

Vi värnar om ditt förtroende och vill bygga ett långsiktigt hållbart samarbete.

Varför ska du välja Colligo Vårdkompetens?

 

För dig som vårdgivare erbjuder vi en pålitlig leverantör som kan hjälpa dig att hitta smidiga lösningar för din verksamhet. Vi samarbetar med ett brett utbud av yrkeskategorier inom vård och omsorg och är specialiserade på sjuksköterske- och läkarkompetens. Vi samarbetar även med fler yrkeskategorier inom vården så som arbetsterapeuter, fysioterapeuter, socionomer och chefer.

Vi vill att dina kompetensbehov ska styra vårt arbete i att hitta flexibla och smidiga lösningar för din verksamhet. Det kan vara både på kort och lång sikt på dygnets alla timmar. Vi tror att du känner din verksamhet bäst och Colligo Vårdkompetens ska ge dig den service du behöver för din organisations framgång. Vi värnar om ditt förtroende och vill bygga ett långsiktigt hållbart samarbete. Bemanning är inte målet, utan snarare bemanning på rätt sätt. Genom konstruktiva dialoger med samtliga intressenter vill vi vara en del av en positiv utveckling av branschen. Fyll i dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss. Vi ger alltid snabb respons!

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter, så kommer en handläggare kontakta dig